ClixSense Tempat Buat Duit Online Tanpa Modal 2018ClixSense Tempat Terbaik Buat Duit Online Tanpa Modal. Cara Buat Duit Online Tanpa Modal Dari Internet!
"Cara Mudah & Percuma Buat Duit Tanpa Modal 2018. Bekerja online dari rumah: Jadikan komputer atau smartphone anda sebagai mesin ATM anda atau mesin untuk menjana duit lebih di internet." Ketahui rahsia ini sekarang...Cara mudah dan percuma buat duit tanpa modal melalui internet... Hanya perlu ada handphone atau PC dah boleh buat duit hari-hari dari internet...
Bisnes percuma buat duit tanpa modal dibayar dalam USD melalui internet. RM 15238. 73 daripada ClixSense. Ini bukti pembayaran ClixSense...


Jika anda berminat nak buat duit dari internet, baca post ini sampai habis. Cara mudah dan percuma buat duit tanpa modal dari internet! Bisnes percuma tanpa modal yang terbukti membayar di tahun 2018... Jika anda berusaha pasti dapat hasil yang lumayan!

Ketahui segera cara paling mudah dan senang cara buat duit online tanpa modal dengan komputer atau handphone anda. Buat duit online tanpa modal dari rumah dan jana side income berterusan dari internet ke akaun bank anda! Bekerja dimana-mana tempat yang anda suka, asalkan anda ada komputer atau smartphone dan line internet! Peluang terbaik kepada surirumah, para pelajar atau sesiapa sahaja yang ingin cari duit lebih dari internet!


Cara nak buat duit tanpa modal melalui internet. Jika anda berminat untuk belajar cara menjana pendapatan secara online anda boleh baca post ini.

"Bagaimana Cara Buat Duit Dari Rumah Tanpa Modal Di Internet"...

"Bagaimana Cara Buat Duit Online Dengan Handphone@Smartphone"
"Bagaimana Cara Cari Wang Lebih Di Internet?"...
"Di Mana Nak Cari Duit Di Internet?"...atau 
"Apa Bisnes Online Tanpa Modal Yang Lumayan Di Internet?"...

Persoalan-persoalan ini sering diajukan oleh ramai orang di internet. Tahukah anda, selain mendapatkan informasi semasa seperti berita mahupun hiburan dan lain-lain, sebenarnya kita juga boleh menjana duit melalui internet dan sememangnya sudah ramai orang yang telah berjaya membuat ratusan ringgit malah ada juga yang telah membuat ribuan ringgit mahupun jutaan ringgit dari internet dan pastinya ada juga yang telah bergelar "Jutawan internet".NAK TAHU LEBIH? TERUS MEMBACA...Pastikan anda terus membaca artikel ini sehingga ke penghujung halaman kerana pastinya memang terdapat banyak maklumat penting yang ingin anda ketahui dan pastinya anda juga tidak mahu ketinggalan atau melepaskan peluang ini kerana sebentar lagi anda bakal mengetahui rahsia sebenar tentang cara dan kaedah atau teknik sebenar membuat dan mendapatkan duit sampingan dari internet dan apa yang pastinya sudah ramai orang yang telah berjaya membuat ratusan ringgit atau mendapatkan extra duit sampingan dari rumah melalui bisnes buat duit online tanpa modal yang bakal anda ketahui ini.BERITA BAIK: Untuk sesiapa sahaja yang belum pernah buat duit online dan yang ingin cari wang lebih di internet, saya akan tunjukkan cara yang mudah dan berkesan cara nak cari duit USD di internet. Buat duit dari rumah tanpa modal! Pastinya ini adalah bisnes internet tanpa modal hanya kerja part time dari rumah dengan komputer atau handphone anda!Mungkin sebelum ini anda sudah pernah mendengar tentang Paid To Click program atau lebih dikenali sebagai laman PTC sahaja! Ya, laman PTC sememangnya tempat buat duit dari rumah tanpa modal di internet. Semua orang boleh menyertai mana-mana program seumpama ini secara percuma dan yang pastinya banyak boleh dicari di internet.

UNTUK PENGETAHUAN ANDA: Jika sebelum ini anda belum pernah mendengar tentang PTC, kandungan artikel ini akan menerangkan serba ringkas mengenai PTC dan cara mudah buat duit online dengan laman PTC. Sememangnya anda tidak memerlukan SESEN modal pun untuk memulakan bisnes internet dengan laman PTC. Malah laman PTC pastinya merupakan tempat yang sesuai kepada mereka yang ingin buat duit online tanpa modal atau memulakan bisnes internet tanpa modal di rumah. Tentunya ini adalah peluang keemasan dan juga peluang terbaik kepada sesiapa sahaja yang ada di luar sana yang ingin mengetahui cara nak buat duit online, menjana pendapatan sampingan di internet atau kerja part time dari rumah! 

Secara ringkas, Paid To Click , atau laman PTC, bertindak sebagai "orang tengah" antara pengiklan dan pengguna; pengiklan membayar untuk memaparkan iklan mereka di laman web PTC , dan sebahagian daripada bayaran ini pergi kepada pengguna apabila seseorang klik dan melihat iklan tersebut.BAGAIMANA CARA BUAT DUIT ONLINE DENGAN LAMAN PTC?Cara cari duit di internet memang mudah dan senang, semudah ABC dan 123 walaupun anda seorang "internet newbie". Ketahui segera bagaimana cara menjana side income atau pendapatan sampingan dari internet dengan laman PTC Clixsense, sememangnya Clixsense adalah bisnes buat duit dari rumah tanpa modal di internet dan pastinya ini adalah peluang keemasan dan cara terbaik kepada sesiapa sahaja di luar sana yang nak cari duit lebih di internet!

ClixSense adalah laman PTC yang begitu terkenal dan sangat popular di seluruh dunia, malah ia juga mempunyai ramai ahli bukan sahaja di serata pelusuk dunia tetapi pengguna dari Malaysia juga. Sebenarnya memang banyak lagi laman PTC yang boleh dicari di internet, tetapi sebanyak-banyak mana pun laman PTC yang ada di luar sana namun ia tetap tidak setanding dengan laman PTC Clixsense. Ramai orang telah membuat ratusan ringgit di internet melalui laman PTC Clixsense sahaja. Anda lihat sendiri pendapatan ahli Clixsense berikut:Antara beberapa ahli Clixsense dari Malaysia yang telah berjaya membuat ratusan ringgit di internet dengan laman PTC Clixsense sahaja! dan sememangnya terdapat banyak lagi pengguna yang bukan sahaja telah membuat ratusan ringgit malah ada juga yang telah mendapat ribuan ringgit malah jutaan ringgit! Bayangkan, hanya melakukan kerja mudah melalui Clixsense boleh jana ribuan ringgit di internet dan apa yang menarik pembayaran kepada ahli adalah dalam tukaran mata wang dollar Amerika atau USD iaitu 4 kali ganda wang ringgit Malaysia!

Adakah anda juga ingin mendapatkan wang lebih di internet sama seperti mereka? Anda mungkin boleh menjana lebih banyak daripada itu! Apakah rahsia sebenar mereka dan bagaimana cara mereka melakukan itu?... Sebenarnya tidak ada sebarang rahsia bagaimana mereka lakukan itu dan pastinya anda juga tidak akan dibiarkan terus tertanya-tanya? Yang pastinya anda sebenarnya telah pun mengetahui rahsia ini sekarang. Ya betul, Clixsense sememangnya bisnes online tanpa modal yang anda cari-cari selama ini. Selama 9 tahun, sejak tahun 2007 sehingga sekarang Clixsense telah membantu ramai orang mendapatkan wang lebih di internet, dan pastinya berita baik untuk anda, sememangnya masih belum terlambat untuk anda memulakan bisnes online tanpa modal dengan Clixsense. Tidak ada sebarang caj yang dikenakan untuk mendaftar akaun anda dan yang terbaiknya anda boleh buat duit dengan Clixsense serta merta sebaik sahaja anda mendaftar menjadi ahli Clixsense yang baru.FAKTA: Ramai orang telah berjaya menjana duit lebih di internet dengan laman web Clixsense dan pastinya ada juga orang yang tidak berjaya buat duit online dengan laman PTC Clixsense kerana mereka cepat berputus asa atau mereka tidak mempunyai cara atau kaedah sebenar menjana duit dengan laman PTC!


"Di Mana Ada Kemahuan, Di Situ Ada Jalan". Ketahui bagaimana cara mendapatkan duit mudah dari internet melalui Clixsense. Ramai orang telah menjana sehingga $10.00 USD setiap hari dengan Clixsense atau anda mungkin boleh menjana lebih banyak daripada itu!"Apa Itu Clixsense?"... 
"Bagaimana Cara Membuat Duit Online Dengan Clixsense?"... 
"Mengapa Clixsense Merupakan Tempat Terbaik Memulakan Bisnes Tanpa Modal Di Internet?"... 
"Apa Yang Membuatkan Clixsense Unik Daripada Laman PTC Yang Lain?"... 
"Bagaimana Cara Melakukan Pengeluaran Duit Di Clixsense?"... 

Pastikan anda teruskan lagi membaca kerana kesemua persoalan itu bakal anda ketahui sebentar lagi.Clixsense tempat buat duit online tanpa modal. ClixSense merupakan sebuah laman web pengiklanan yang berpusat di USA. Ia mula beroperasi sejak sekian lamanya iaitu sejak tahun 2007 lagi. Ia adalah antara laman PTC yang TERTUA di dunia dengan jumlah ahli yang berdaftar telah mencecah 5 Juta orang. Ia menawarkan perkhidmatan pengiklanan kepada sesiapa sahaja dengan harga serendah $1.10 USD bagi setiap 500 pelawat atau visitor ke mana-mana laman web atau blog anda. 

Selain menyediakan perkhidmatan pengiklanan murah kepada sesiapa sahaja, ia juga menyediakan satu platform dimana ahli berdaftar berpeluang menjana pendapatan sampingan di internet melalui program paid to click atau PTC, yang mana ahli-ahli yang berdaftar ini boleh menjana duit lebih di internet hanya dengan kerja yang mudah dan senang seperti mengklik dan melihat iklan yang mereka paparkan, menjawab survey online atau kaji selidik berbayar, menonton iklan video pendek, memuat turun aplikasi telefon pintar, dan macam-macam lagi. 


Sememangnya ini adalah bisnes online tanpa modal dan cara buat duit tanpa modal yang mudah dan pastinya semua orang pun boleh menyertai perniagaan internet ini secara PERCUMA. Sehingga kini Clixsense terbukti telah membayar sehingga $12 juta USD tanpa lewat sekalipun kepada 5.1 juta ahlinya di seluruh dunia dengan sistem pembayaran yang pantas atau "instant payment" yang boleh dilakukan pada bila-bila masa sahaja ke akaun PayPal Skrill anda. ClixSense telah terbukti tempat terbaik buat duit tanpa modal di internet sejak tahun 2007 lagi dan sekarang, ia telah mempunyai ahli berdaftar seramai 5, 114, 502 orang dari seluruh dunia dan apa yang pastinya bilangan ini akan terus meningkat setiap hari. Malah ia juga telah membayar  sehingga $12 juta USD  kepada ahlinya tanpa lewat sekalipun!


Apa yang membuatkan Clixsense unik ialah jika dibandingkan dengan laman PTC yang lain, buat duit online dengan Clixsense adalah cepat dan mudah. Bukan seperti mana-mana laman PTC yang lain, Clixsense menawarkan banyak platform untuk menjana duit online sama ada melalui surveys atau kaji selidik berbayar, offers seperti menonton iklan video berbayar berdurasi pendek atau tasks dan macam-macam lagi tawaran yang sememangnya menguntungkan. Apa yang menarik, melalui Clixsense anda sebenarnya juga boleh membuat duit online dengan handphone anda.

Biasanya bagi penggemar PTC Clixsense, surveys, offers atau tasks banyak membantu meningkatkan pendapatan kerana (setiap surveys, offers atau task yang berjaya dijawab atau telah dilengkapkan boleh mencecah sehingga $10.00 USD atau lebih banyak daripada itu).. Agak lumayan bukan? 


Selain itu, Clixsense juga menyediakan satu forum berbahasa Melayu, dan pastinya ianya khas untuk rakyat Malaysia. Sememanganya keunikan ini tidak terdapat pada mana-mana laman PTC yang lain. Dengan adanya forum ini sesiapa sahaja khususnya ahli yang sudah berdaftar boleh berinteraksi dengan mana-mana ahli yang lain, berkongsi maklumat apa sahaja sama ada cara buat duit online dengan Clixsense atau kaedah lain menjana pendapatan sampingan di internet dan sebagainya.

Pastinya memang terlalu banyak maklumat penting boleh dipelajari atau didapati pada ruangan forum ini. Sudah ramai orang telah membuat ribuan dollar hanya dengan laman PTC Clixsense, jika anda ingin mendapatkan tips bagaimana mereka lakukan itu, anda hanya perlu sediakan soalan dan mereka sedia membantu anda!
TESTIMONI CLIXSENSE. Apa kata orang tentang ClixSense?


Lagi bukti pembayaran ClixSense.
ClixSense Testimoni 2018: RM15238.73 daripada ClixSense >>Klik Sini

BAGAIMANA CARA BUAT DUIT ONLINE TANPA MODAL DENGAN CLIXSENSE?


Cara nak buat duit tanpa modal melalui Internet. Kepada anda diluar sana yang berminat untuk belajar cara menjana pendapatan secara online boleh baca post ini. Cara buat duit online melalui ClixSense.
Bisnes online 2018 hanya kerja di rumah dengan Clixsense. Buat duit online dengan ClixSense adalah mudah dan senang, semudah ABC dan 123. Malah semua orang pun boleh melakukan ini walaupun anda seorang "internet newbie". "Peluang jana pendapatan sampingan di rumah dengan ClixSense. Jana pendapatan tanpa modal. Bekerja dimana-mana sahaja asalkan ada komputer atau handphone dan line internet. Peluang terbaik untuk sesiapa sahaja yang ingin buat duit online tanpa modal...

Clixsense sememangnya telah terbukti tempat menjalankan bisnes online tanpa modal sejak tahun 2007 lagi dan yang pastinya anda tidak perlu modal SESEN pun dengan Clixsense. Sememangnya ini pastinya peluang yang terbaik dan lumayan untuk sesiapa sahaja yang ingin menjana pendapatan sampingan di rumah!

Berikut merupakan video ringkas tentang ClixSense. Ia adalah panduan ringkas bagaimana memulakan dan membuat duit online dengan Clixsense.Clixsense akan membayar anda dalam tukaran mata wang dollar Amerika (USD) apabila anda:

 • Klik dan melihat iklan berbayar ($0.001 USD - $0.02 USD setiap iklan yang dilihat)

Klik pada gambar kucing setiap kali anda melihat iklan berbayar yang dipaparkan pada dashboard "ViewAds" pada akaun anda. 
Setiap iklan yang dipaparkan mempunyai tempoh masa yang tertentu untuk anda lihat (3 saat - 60 saat). Ini bergantung pada jenis iklan yang dipaparkan sama ada iklan tersebut adalah Micro Ads, Mini Ads, Standard Ads, Extended Ads atau Sticky Ads. Contohnya bagi iklan yang bernilai $0.02 USD mengambil masa sekitar 60 saat untuk anda lihat.
Selepas kiraan masa itu tamat, anda akan dibayar apabila iklan yang telah anda lihat itu telah disahkan.

 • Menjawab survey online atau kaji selidik berbayar ($0.85 USD - $10.00 USD setiap kaji selidik yang berjaya dijawab)

http://3.bp.blogspot.com/-qMsyn1rapv8/VQK-kIWBNLI/AAAAAAAAANk/HK2NBbi1flc/s1600/2015-03-13%2B18_22_37-Surveys%2B-%2BClixSense.png
Buat duit online jawab survey setiap hari. Ruangan "Daily Survey Router" boleh diakses pada setiap hari pada dashboard "Surveys" pada akaun ClixSense anda!  Daily Survey Router menawarkan survey online harian yang bernilai antara $0.80 USD - $0.85 USD iaitu bersamaan dengan RM 3.22 dalam tukaran mata wang Malaysia. Walaubagaimana pun survey harian ini bukan selalu anda terima. 

Survey online juga boleh diakses pada ruangan "Offers" seperti Persona.ly, Matomy, TokenAds dan lain-lain.

Buat Duit Dengan Survey Online: ClixSense menawarkan banyak survey online hampir setiap hari dan pastinya ini dapat membantu meningkatkan pendapatan anda! 

 • Melengkapkan tugasan daripada CrowdFlower ($0.01 USD - $5.00 USD setiap tugasan yang berjaya dilengkapkan)


 • Peluang memenangi $0.10 USD - $10.00 USD setiap hari dengan ClixGrid!

Buat duit dengan ClixGrid: Klik pada mana-mana dalam gambar dan berpeluang memenangi $0.10 USD - $10.00 USD setiap hari!!!
Anda akan melihat seperti dalam gambar jika anda berjaya memenangi hadiah ClixGrid! • Memuat turun atau install aplikasi iOS/android pada peranti telefon pintar anda ($0.10 USD - $1.00 USD setiap aplikasi yang berjaya dimuat turun pada peranti telefon pintar.)

Buat duit melalui handphone anda dengan ClixSense Offers. Salah satu cara memaksima pendapatan anda di Clixsense adalah dengan memuat turun aplikasi telefon pintar pada dashboard "Offers". Untuk mendapatkan bayaran daripada setiap aplikasi yang telah dimuat turun, anda perlu buka aplikasi itu untuk beberapa minit. Setelah itu, anda boleh "Uninstall" dan memuat turun aplikasi yang baru.

 • Menonton video berbayar ($0.01 USD setiap video yang ditonton) dan banyak lagi tawaran-tawaran yang menarik.
Bagaimana Cara Menerima Pembayaran Duit daripada ClixSense? Cara Withdrawl Duit Dari ClixSense...


Butang "Cashout" seperti dalam gambar diatas hanya akan muncul apabila anda mempunyai sekurang-kurangnya $10.00 USD dalam akaun ClixSense anda. 

Member-member yang telah berjaya mendapatkan minimum sekurang-kurangnya $10.00 USD atau RM40 dalam akaun Clixsense boleh membuat request cashout/pengeluaran ke akaun Skrill masing-masing. Pastikan anda memiliki akaun payments processor Skrill untuk tujuan pembayaran dan melalui akaun Skrill anda boleh transfer atau memindahkan jumlah bayaran yang diterima ke bank-bank tempatan di Malaysia seperti CIMB bank, BSN, RHB bank, Maybank dan bank-bank lain di Malaysia. Cara mengeluarkan atau withdraw duit dari akaun Paypal Skrill ke akaun bank tempatan di Malaysia boleh anda rujuk di sini.

Jika anda belum memiliki akaun Skrill, anda disarankan untuk mendaftar dan membuka akaun Skrill untuk tujuan pembayaran. Pendaftaran adalah percuma dan tidak ada sebarang caj dikenakan kepada anda. Untuk mendaftar akaun Skrill, anda boleh layari website rasmi Skrill di www.skrill.com/en/


Untuk maklumat lebih lanjut lagi tentang cara pembayaran ClixSense boleh anda rujuk pada FAQs ClixSense.

Hampir setiap hari Clixsense membuat pembayaran kepada ahli-ahlinya di seluruh dunia. Bukti pembayaran terbaru Clixsense boleh dilihat dan diakses melalui link ini >>Klik Disini<<


Lagi bukti pembayaran ClixSense.ClixSense Testimoni 2018: RM15238.73 daripada ClixSense >> Klik Sini

Sejak tahun 2007 lagi ClixSense telah terbukti tempat terbaik untuk menjana extra pendapatan sampingan di internet. Buktinya anda boleh lihat sendiri gambar screenshot pembayaran ClixSense yang saya ambil dari akaun PayPal saya pada tahun 2015 dan 2016...(Scroll down untuk melihat bukti pembayaran ClixSense)...

ClixSense Testimoni. Bukti Pembayaran ClixSense.

Bermula tahun 2017, PayPal tidak lagi digunakan sebagai platform pembayaran ClixSense. Pada masa kini ClixSense menggunakan Skrill untuk melakukan pembayaran duit USD kepada member-member dari Malaysia. Oleh itu, jika anda ingin menerima pembayaran USD daripada ClixSense pastikan anda mempunyai akaun Skrill...

Berikut merupakan bukti-bukti pembayaran ClixSense yang telah saya terima sejak menyertai ClixSense pada tahun 2015 lagi. Bukti pembayaran ClixSense pada tahun 2015 hingga 2018 anda boleh lihat pada gambar dibawah...

Clixsense bisnes internet terbaik dari rumah tanpa modal di internet. Bukti pembayaran ClixSense Julai 2015 - Buat duit online tanpa modal dengan ClixSense.
Lagi Bukti pembayaran ClixSense. PayPal $16.51 USD @ RM 62.00 - 28 Julai 2015.
13 Ogos 2015 - Lagi Bukti bayaran (PayPal) daripada ClixSense diterima sebanyak $50.09 USD atau dalam Ringgit Malaysia sebanyak RM 203.60!
Potensi pendapatan sampingan yang kini telah mencecah 4 kali ganda US Dollar dari internet! ClixSense terbukti tempat yang terbaik buat duit tanpa modal di internet. Lagi Bukti pembayaran daripada ClixSense (PayPal) - 03 September 2015 - Pembayaran diterima sebanyak $25.01 USD atau dalam Ringgit Malaysia sebanyak RM 108.27! 
Lagi bukti pembayaran daripada ClixSense bertarikh 08 Oktober 2015 dengan bayaran diterima sebanyak $50.00 USD atau dalam Ringgit Malaysia sebanyak RM219.25 MYR. ClixSense pastinya telah terbukti salah satu tempat terbaik di internet untuk mendapat duit mudah dalam USD. Buat kerja sampingan online di rumah dan pastinya ini adalah satu peluang terbaik untuk sesiapa sahaja yang  nak cari duit dari internet.
Income ClixSense masuk bertubi-tubi ke akaun CIMB. Hasil pendapatan sampingan di website ClixSense. Bukti pembayaran ClixSense 08 Oktober 2015 ke CIMB bank melalui akaun PayPal saya. Bisnes online tanpa modal yang terbukti membayar, jika anda praktikan dengan betul pastinya ia dapat menjamin dan membantu anda menghasilkan pendapatan yang begitu lumayan dan yang terbaiknya semua pendapatan anda di website ini adalah dalam US Dollar! atau 4 kali ganda dalam tukaran wang RINGGIT Malaysia.
Lagi bukti pembayaran daripada ClixSense. Bayaran diterima pada 5 December 2015 ke akaun PayPal sebanyak $160.18 USD atau dalam Ringgit Malaysia sebanyak RM 653.75 MYR...! ClixSense semestinya telah terbukti tempat terbaik buat duit online tanpa modal sejak tahun 2007 lagi. Semestinya ini adalah peluang terbaik untuk anda atau sesiapa sahaja yang berminat untuk menjana pendapatan tambahan secara atas talian dan pastinya anda digaji dalam US dollar hanya melengkapkan tugasan-tugasan yang mudah di website ini...
Bayaran sebanyak RM 969.18 diterima daripada ClixSense. Lagi bukti pembayaran terbaru daripada ClixSense Januari 2016. Bisnes online tanpa modal yang terbukti membayar sejak tahun 2007 lagi. Jana side income berterusan di internet dengan ClixSense.
Lagi Bukti pembayaran daripada ClixSense 09 March 2017. Bayaran diterima sebanyak 96.67 Euro @ RM 445.37 melalui akaun SKRILL ke akaun CIMB BANK...
Bukti Pembayaran ClixSense Mei 2018: Income USD bertubi-tubi masuk ke akaun CIMB. Terima kasih ClixSense. ;-)


Untuk pembayaran terkini daripada ClixSense, anda boleh lihat atau layari pada ruangan forum ClixSense. Untuk ke ruangan forum ClixSense  anda boleh Klik Disini...

ClixSense Testimoni 2018: RM15238.73 daripada ClixSense >>Klik Sini


Jika anda berminat mengetahui lebih lanjut dan ingin buat duit online tanpa modal dengan ClixSense, anda boleh layari laman web rasmi ClixSense di www.clixsense.com atau klik di sini.P.S Lengkapkan borang pendaftaran dan buka email anda, klik pada pautan yang dikirim oleh ClixSense untuk pengesahan pendaftaran.


P.P.S Selepas itu, lengkapkan juga Profile dan Survey Profile anda pada akaun ClixSense anda. Setelah itu, anda serta merta boleh buat duit online dengan ClixSense.


*** Layari Forum ClixSense Malaysia untuk bantuan dan maklumat lanjut seperti tips atau kaedah buat duit online dengan ClixSense.=====================================================================
TIPS CARA CEPAT Menjana Pendapatan di website ClixSense.


*Untuk mendapatkan pendapatan di Clixsense secara konsisten anda disarankan untuk login ke akaun anda setiap hari kerana pastinya memang banyak tawaran baru yang lumayan setiap hari dan ini sememangnya dapat membantu anda menjana duit online dengan Clixsense secara konsisten.

*Jika anda menggunakan komputer atau laptop, anda disarankan supaya memuat turun dan install/pasang ClixAddon plugin pada internet browser anda. Plugin atau extension ini akan memberi notifikasi kepada anda setiap kali jika adanya iklan, surveys atau task baru yang telah tersedia untuk anda.


ClixAddon Download(Tags: bisnes online tanpa modal di rumah, cara buat duit online, buat duit tanpa modal, buat duit dari rumah, jana pendapatan sampingan, jana pendapatan tanpa modal, jana pendapatan di rumah, kerja online, kerja part time, online income, kerja dari rumah, bisnes online, part time job from home, bisnis online gratis, kerja part time di rumah, perniagaan online, kerja di rumah, pekerjaan online, cara dapat uang dari internet, kerja online tanpa modal, perniagaan, kerja part time online, buat duit online tanpa modal 2018, buat duit tanpa modal, buat duit tanpa modal dari rumah, buat duit tanpa modal 2018, buat duit tanpa modal dengan facebook, cara buat duit tanpa modal, jana duit tanpa modal, buat duit online tanpa modal 2018, bagaimana berniaga online 2018, cara berniaga online 2018, bisnes online tanpa modal, buat duit tanpa modal, cara buat duit tanpa modal 2018, kerja online tanpa modal, jana pendapatan tanpa modal, duit muda, bisnes tanpa modal 2018, buat duit dari rumah tanpa modal, buat duit online tanpa modal 2018, perniagaan online tanpa modal, perniagaan internet tanpa modal, cara dapat duit dari internet tanpa modal, dapat duit tanpa modal 2018, buat duit tanpa modal, kerja di rumah, perniagaan internet, cara cari duit di internet, mana nak cari duit, kerja online dari rumah, bisnes internet, jutawan internet,buat duit survey, buat duit dengan survey online, buat duit jawab survey, cara buat duit dengan survey, buat duit online, buat duit dengan blog, buat duit dari rumah, buat duit tanpa modal 2018, buat duit tanpa modal, buat duit, buat duit dengan internet, buat duit tanpa modal dari rumah, cara buat duit online, cara buat duit online tanpa modal, cara buat duit online tanpa modal 2016, cara buat duit online 2018, cara buat duit dengan mudah, cara buat duit dengan blog, cara buat duit dengan handphone, cara buat duit dengan online, cara buat duit dengan internet, jana pendapatan sampingan, jana pendapatan pasif, jana pendapatan tanpa modal, jana pendapatan online,hanya klik dapat duit tanpa modal, cari duit tanpa modal, buat duit senang, cara buat duit dengan blog, jana pendapatan tanpa modal 2015, dapat duit free, buat duit dengan blog, cari duit mudah, buat duit tanpa modal, buat duit tanpa modal 2018, buat duit tanpa modal 2018, buat duit tanpa menaja 2018 ), cara menjana pendapatam 2018, cara menjana pendapatan di rumah 2018, cara menjana pendapatan pasif 2018, cara menjana idea perniagaan 2018, cara buat duit online 2018, cara buat duit online tanpa modal 2018, cara buit duit dengan youtube 2018, cara buat duit dengan mudah 2018, duit baru, duit raya, duit rm 50, duit ringgit malaysia, duit malaysia, duit rm50, duit lama malaysia, mudah, bisnes, usahawan, duit, tarik duit, kerja, jutawan malaysia, perniagaan, mudah dot com my, pelaburan, cari duit halal, kerja part time di malaysia, beli secara online, bisnes part time, cara nak kaya tanpa modal, cari duit internet, cari kerja part time, kerja kosong part time, cara dapat duit dari internet, kerja part time, pendapatan online, cara cari duit, cara dapat duit online, duit internet, dapat duit dari internet, berniaga online, part time jobs, buat duit dengan hp, buat duit dengam handphone, buat duit dengan handphone tanpa modal, buat duit dengan handphone anda, cara buat buat duit dengan hp, buat duit dengan smartphone, cara buat duit dengan smartphone, buat duit guna smartphone, cara buat duit online, cara buat duit online tanpa modal 2018, cara buat duit tanpa modal, cara buat duit dengan blog, cara buat duit dari rumah, cara buat duit dengan shopee, cara buat duit dengan youtube, cara buat duit dengan instagram, cara buat duit dengan asb, cara buat duit online, cara buat duit online tanpa modal 2018, cara buat duit online tanpa modal, cara buat duit online malaysia, cara buat duit online 2018, cara buat duit online free, cara buat duit online 2017, cara buat duit online tanpa modal 2016, cara buat duit online 2016, cara buat duit online halal, cara buat duit tanpa modal, cara buat duit tanpa 2018, cara buat duit tanpa di internet, cara buat duit tanpa 2016, cara buat duit tanpa 2017, cara buat duit tanpa kerja, cara buat duit tanpa keluar modal, cara buat duit tanpa modal 2015, cara buat duit tanpa keluarkan modal, cara buat duit tanpa bekerja


Related Posts:

76 Responses to "ClixSense Tempat Buat Duit Online Tanpa Modal 2018"

 1. wooo, info yg menarik !!tq for sharing, ;-)

  ReplyDelete
 2. yup, clixsense merupakan PTC site yg sangat dipercayai..saya telah menjadi ahli selama 3 tahun dan belum pernah miss pembayaran daripada clixsense... :-) Daftar disini http://csl.ink/vFY

  ReplyDelete
  Replies
  1. hi
   encik
   boleh ajar saya, saya ni tak berapa pandi

   Delete
  2. macam mana nak daftar kat clixsense??

   Delete
  3. Untuk mendaftar akaun ClixSense, anda boleh KLIK DISINI

   Delete
 3. Wahh good info sharing...share jugak macam mana jadi affiliate clixsense ya Tq

  ReplyDelete
 4. Macam mana nak cash kan payment?

  ReplyDelete
  Replies
  1. Anda boleh request payment daripada ClixSense ke akaun PayPal anda apabila anda mempunyai baki sekurang-kurangnya $8.00 USD @ RM 30.00. Setelah anda menerima payment ke dalam akaun PayPal anda, Anda boleh transfer amaun yang diterima ke no.bank akaun anda. Untuk bantuan dan maklumat lebih lanjut layari Forum ClixSense >>> http://csl.ink/ikX

   Delete
  2. macam mana yang tak ada paypal tu ? huhu :'(

   Delete
  3. Hi, Salam Sejahtera

   Untuk pengetahuan semua, ada terdapat 4 (empat) cara nak cashout atau membuat witdraw duit dari ClixSense ke mana-mana akaun bank anda melalui akaun "payment processor" anda, samaada melalui akaun PayPal, Neteller, Payza atau Paytoo. Terpulang kepada anda nak pilih mana-mana "payment processor" yang anda suka. Tapi adalah disarankan menggunakan PayPal, kerana caj atau "fees" pengeluaran duit ke akaun bank anda adalah sedikit berbanding dengan Neteller, Payza atau Paytoo. Jika anda belum memiliki akaun PayPal, anda boleh register secara percuma, tidak ada caj bayaran dikenakan untuk mendaftar. Untuk mendaftar PayPal layari website rasmi PayPal di www.paypal.com

   Delete
  4. Klik disini untuk panduan cara withdraw/cashout duit PayPal ke akaun bank anda.

   Delete
 5. Dah register pastu macam mana????

  ReplyDelete
  Replies
  1. Hi, salam sejahtera
   Untuk memulakan bisnes di ClixSense memang agak susah sedikit, sebab banyak benda yg korang tak tahu (biasala masih newbie).. Oleh itu, rajin2 la korang baca forum ClixSense Malay,banyak maklumat boleh dipelajari di forum ClixSense ini..

   Terdapat beberapa cara nak menjana duit di ClixSense samaada melalui

   1.Tasks (CrowdFlower)
   2.Offers (Persona.ly,TokenAds,etc)
   3.View Ads
   4.Surveys (Kaji selidik)
   5.ClixGrid
   6.Affiliates

   Untuk maklumat lanjut layari FAQ ClixSense atau jika ada sebarang persoalan boleh terus ke forum ClixSense

   Delete
 6. Assalamualaikum... Sila beri tunjuk ajar...

  ReplyDelete
 7. Hi, salam sejahtera

  Untuk mendaftar akaun anda di ClixSense sila ikuti langkah yang mudah seperti berikut

  1. Layari website rasmi ClixSense di www.clixsense.com
  2. Klik butang "Signup"
  3. Masukkan butiran2 pendaftaran seperti yang diminta (nama, e-mail, password, username dan lain-lain.)
  4. Setelah anda sudah melengkapkan borang pendaftaran, satu link pengesahan pendaftaran akan dihantar ke email anda daripada ClixSense.
  5. Buka email anda, dan klik pautan pengesahan pendaftaran yg dihantar oleh ClixSense.
  6. Setelah itu, anda sudah boleh menjana duit di ClixSense. Semoga berjaya..

  Terdapat beberapa cara nak menjana duit di ClixSense samaada melalui

  1.Tasks (CrowdFlower)
  2.Offers (Persona.ly,TokenAds,etc)
  3.View Ads
  4.Surveys (Kaji selidik)
  5.ClixGrid
  6.Affiliates

  Untuk maklumat lanjut boleh layari FAQ ClixSense atau jika ada sebarang persoalan boleh terus ke forum ClixSense

  ReplyDelete
 8. Replies
  1. Layari forum ClixSense Malaysia untuk mendapatkan tips, kaedah dan cara sebenar menjana pendapatan sampingan di website ClixSense. Klik disini untuk ke forum ClixSense Malaysia.

   Delete
 9. salam,
  yang acc paypal tu nak sign up under mana satu? personal, premium or business?
  sila beri tunjuk ajar. terima kasih

  ReplyDelete
  Replies
  1. Hi, Salam Sejahtera,

   Cara medaftar akaun PayPal mungkin sangat mengelirukan bagi sesetengah orang. Di bawah saya akan terangkan secara ringkas cara mendaftar akaun PayPal anda.

   Langkah 1: Layari laman utama PayPal di www.paypal.com
   Langkah 2: Klik butang "Sign up"
   Langkah 3: Pilih dan masukkan Malaysia pada ruangan "your country or region" dan pada page ini anda juga akan dapat melihat 3 jenis akaun iaitu "Personal" "Premier" dan "Business". Mungkin ramai yang keliru nak tekan butang yang mana satu kan?

   Secara ringkas,

   "Personal" - Sesuai untuk individu yang suka membeli belah dalam talian atau menerima "duit online" dari website seperti ClixSense, Neobux, TrafficMonsoon dan lain-lain.

   "Premier" - Sesuai bagi individu yang ingin menjalankan urusniaga seperti membeli atau menjual produk dalam talian. Contohnya, jika anda mempunyai produk dalam talian seperti e-book dan lain-lain, anda sebenarnya boleh menggunakan PayPal untuk tujuan menerima bayaran daripada jualan e-book di website anda dengan menggunakan Paypal sebagai platform pembayaran.

   "Business" - Sesuai bagi peniaga-peniaga dalam talian yang memiliki syarikat sendiri untuk urusan deposit atau withdrwal duit atau pengumpulan dana untuk kepentingan syarikat. Contohnya seperti "forex broker", kebanyakan forex broker menggunakan akaun PayPal untuk urusan pengumpulan dana daripada individu-individu tertentu melalui PayPal atas nama Syarikat mereka.

   Kesimpulannya, apakah jenis akaun PayPal yang sesuai untuk anda?

   Delete
 10. DAh pernah join..dah lama kot..tapu tu lah macam admin cakap, putus asa kan..jarang sangat masuk clicksense ni.. terbaca post ni, try masuk akaun kena reopen..hahhahaha..

  ReplyDelete
 11. admin....saya betul2 berminat ni...tolong beri tunjuk ajar...

  ReplyDelete
 12. Hai, Salam hormat

  Dibawah adalah link video tutorial ClixSense. Video tersebut akan memberi anda gambaran sebenar bagaimana ClixSense berfungsi. Semoga video tutorial ini dapat membantu anda.

  Klik disini untuk menonton video tutorial ClixSense

  Jika anda ingin mendapatkan bantuan lain anda boleh terus layari FAQ ClixSense atau anda juga boleh melayari Forum ClixSense Malaysia untuk maklumat yang lebih lanjut.

  ReplyDelete
 13. Mudah sangat ya. Tanpa modal pulak tu... Nampaknya saya perlu terjah dan tengok lebih detail lagi ni..

  ReplyDelete
 14. hahaha...dpt 3¢ dgn viewads. tapi tak kisah la..janji earn wpun sikit. sedikit2 lama2 jd bukit. tak de modal pun..click jer..

  ReplyDelete
 15. Saya tidak menggunakan kad kredit..sedangkan pendaftaran di paypal ada butiran perlu masukkan data kad kredit. Bagaimana

  ReplyDelete
  Replies
  1. Cara membuat atau mendaftar akaun PayPal sebenarnya boleh anda lakukan tanpa anda perlu menggunakan kad kredit, tetapi status akaun PayPal yang akan anda peroleh adalah akaun PayPal "Unverified". Tetapi anda tidak perlu bimbang kerana anda tetap boleh menerima/recieve dan memindahkan/transfer duit di akaun Paypal ke akaun bank anda...

   Untuk lebih jelas lagi anda boleh lihat video tutorial "Cara mendaftar akaun PayPal tanpa kad kredit" Klik disini untuk menonton video tutorial cara daftar paypal tanpa kad kredit...

   Delete
 16. bantu saya >_< kena banyak digest ni . hihi

  ReplyDelete
  Replies
  1. nak digest ni kena slow & steady..hihi sebenarnya anda juga boleh layari forum ClixSense Malaysia untuk maklumat yang lebih details, banyak benda boleh dipelajari melalui forum ni dan pastinya banyak otai-otai yang dapat membantu...

   semoga berjaya

   Delete
 17. Admin..kalu dh daftar paypal..apa address acc kita? Kalu clicksense tu mtk apa ref kita nak bg? Dh try carik xjumpa hahaha

  ReplyDelete
  Replies
  1. address account paypal atau paypal ID anda adalah alamat email yang anda gunakan semasa anda mendaftar akaun PayPal.. contohnya semasa mendaftar paypal saya menggunakan email contoh123bukanemailsebenar@gmail.com, dan (contoh sahaja) alamat email ini yang akan saya gunakan untuk menerima pembayaran daripada ClixSense... Untuk menerima pembayaran daripada ClixSense pastikan anda lengkapkan butiran atau data pembayaran anda pada tab "Profile and Settings" pada akaun ClixSense anda dan seterusnya pergi ke----> "Payment Details" ------> "Method"-PayPal -----> dan masukkan "PayPal Email" anda..

   Semoga ini dapat membantu dan semoga berjaya.

   Delete
  2. Klu tiada account paypal, anda boleh daftar akaun PayPal anda di website rasmi PayPal di www.paypal.com, pendaftaran adalah percuma dan tidak ada caj bayaran yang dikenakan. Selain paypal, "payments processor" yg lain yg boleh digunakan adalah seperti Neteller, Payza, dan PayToo. Untuk maklumat lebih lanjut tentang pembayaran ClixSense boleh rujuk FAQs ClixSense atau layari Forum ClixSense Malaysia untuk info lebih lanjut. Semoga berjaya.

   Delete
 18. Hi admin. Saya sangat berminat nak join. Ternyata ada juga cara nak dapat kan duit tanpa modal. SAYA nak tanya saya tidak ada computer jadi boleh ke saya buat ni dalam android handphone saya? HArap admin boleh tunjuk ajar terima kasih ye :)

  ReplyDelete
  Replies
  1. Website ClixSense ini sebenarnya juga boleh diakses melalui smartphone anda. Tetapi untuk melakukan tugasan di website ini seperti crowdflower tasks atau menjawab survey online, smartphone yang anda gunakan sekurang-kurangnya dapat "Support" flash plugins. Untuk lebih details lagi boleh Klik disini

   Delete
 19. Pengisian yg Bagus BG pendapatan sampling an.

  ReplyDelete
 20. Hye, Sya amat berminat dgan program ni, tapii kalau sy dftar pakai fon jea dulu boleh tak? sementara lappy saya maseh dibaiki. Kalau dengan fon jea boleh buat income tak ? just 4 a while

  ReplyDelete
  Replies
  1. Hi, Salam hormat
   Sebenarnya tidak ada masalah, tetapi untuk melakukan tugasan-tugasan di website ClixSense seperti View ads, Task atau surveys online, smartphone yang anda gunakan sekurang-kurangnya dapat menyokong "java/Flash" pada internet browser smartphone anda. Sesetengah smartphone mungkin tidak menpunyai ciri-ciri ini.

   Delete
 21. Masih avaible lgi ke program ni

  ReplyDelete
  Replies
  1. Ya masih available :-) untuk maklumat lebih lanjut tentang ClixSense, boleh rujuk FAQ ClixSense dan jangan lupa juga melayari forum ClixSense Malaysia untuk pertanyaan atau bantuan. Semoga berjaya :-)

   Delete
 22. dah thn2016 ne.. still available x web ne..? just tya

  ReplyDelete
 23. saya x reti la x , sesape yg berpengalaman boleh tolong??

  ReplyDelete
 24. cmne nk dpt income dr clixsense

  ReplyDelete
 25. nampak best je..??

  ReplyDelete
 26. perkongsian yang menarik dan lengkap... tak pernah mencuba program mcam ni sbelum ini... terasa jugak nak cuba ni

  ReplyDelete
 27. Nak join juga..masih ada ke ni??

  ReplyDelete
 28. Assalam... Sy dah register.. Tp x tahu nak buat mcm mana... Boleh tunjuk ajar pada sifu2 dalam ni....

  ReplyDelete
  Replies
  1. Slam sejahtera, untuk mendapatkan tunjuk ajar dari sifu2 bolehlah layari forum ClixSense Malaysia. Ruangan forum ClixSense malaysia boleh diakses melalui akaun clixsense anda dan pastinya banyak maklumat penting yg akan anda pelajari. Semoga berjaya.

   Delete
 29. Selamat mencari duit internet.

  ReplyDelete
 30. nak kena diposit juga ke baru boleh mula?

  ReplyDelete
  Replies
  1. tak perlu deposit, cuma register shja, pendaftaran adalah percuma

   Delete
 31. Memang benar pulangan Clixsense lumayan untuk klik 1 sen tapi ada rahsianya..:)

  ReplyDelete
  Replies
  1. bleh ajarkan saya rahsianya ?
   haiqual89@gmail.com

   Delete
 32. UPDATE: Cara pembayaran terbaru ClixSense adalah melalui SKRILL. Jika anda belum memiliki akaun SKRILL anda disarankan untuk membuka akaun SKRILL untuk tujuan mendapatkan pembayaran daripada ClixSense. Untuk membuka akaun SKRILL anda boleh layari di www.skrill.com

  Bukti pembayaran terbaru daripada ClixSense melalui SKRILL KLIK SINI

  ReplyDelete
 33. Sy pun nk cuba jgak... tlg saya sifu2....

  ReplyDelete
 34. Memang menarik, boleh hubungi saya ? bagus jugak dapat cuba program buat duit nih

  ReplyDelete
  Replies
  1. Untuk bantuan lanjut mengenai program buat duit nih (Buat duit online dengan ClixSense) Layari Forum ClixSense Malaysia Klik disini pastinya banyak sifu2 yg boleh membantu :-) semoga berjaya

   Delete
 35. selamat pagi semua saya nak daftar tak boleh

  ReplyDelete
  Replies
  1. Untuk mendaftar layari laman utama ClixSense di
   www.clixsense.com atau Klik Disini

   Layari juga Forum ClixSense Malaysia untuk maklumat lanjut

   Delete
 36. saya nak lengkap kan profil tapi dekat payment details saya nak kena pilih apa?

  ReplyDelete
  Replies
  1. Pilih Skrill atau Payza. Untuk maklumat lanjut tentang cara terbaik untuk withdraw dari clixsense ke bank di Malaysia Klik sini

   Delete
 37. sekarang clixsense buat survey je.takde PTC dah

  ReplyDelete
 38. Replies
  1. Ya masih ada. ClixSense sejak tahun 2007 lagi telah membantu ramai orang menjana USD percuma di internet.

   Bukti pembayaran terbaru ClixSense Julai 2018 boleh rujuk sini Klik sini

   Delete
 39. {Update Terkini} Jika anda ada sebarang pertanyaan. Layari forum ClixSense Malaysia untuk maklumat terkini ClixSense. Klik sini untuk ke forum ClixSense Malaysia.

  ReplyDelete

Follow blog via e-mail

Anda Pengunjung Yang Ke