RM1455.96 Daripada ClixSense! Cara Mudah Buat Duit Online



RM1455.96 Daripada ClixSense! Cara Mudah Nak Buat Duit Online

Ketahui segera rahsia cara paling mudah nak buat duit secara online dan dijamin 100% free dan tanpa modal dibayar dalam US Dollar iaitu 4 kali ganda nilai tukaran mata wang ringgit Malaysia dengan website ClixSense. Satu peluang bisnes online atau perniagaan online di rumah tanpa modal. Kerja online dari rumah yang terbukti membayar sejak tahun 2007 lagi. Pastinya satu peluang terbaik kepada sesiapa sahaja  di luar sana yang nak cari duit online atau wang lebih dari internet. Potensi pendapatan online yang sangat lumayan dan menguntungkan. Peluang jana pendapatan sampingan secara online, digaji dalam USD atau Dollar Amerika iaitu (4) kali ganda nilai tukaran dalam Ringgit Malaysia.


Bukti pembayaran terbaru daripada Clixsense (Ogos 2016). Bayaran sebanyak USD354.55 atau RM1455.96 diterima ke akaun PayPal.


RM 1161.53 daripada ClixSense! Lagi bukti pembayaran ClixSense yang diterima pada 20 Jun 2016 ke akaun bank CIMB melalui PAYPAL. Ketahui segera bagaimana mudahnya cara nak menjana pendapatan tambahan di internet dengan ClixSense... 
Hasil kerja online dari rumah! Bukti pembayaran daripada ClixSense ke akaun PayPal yang diterima pada 17 Jun 2016 sebanyak $283.91 USD atau dalam Ringgit Malaysia sebanyak RM 1161.53


Lagi bukti pembayaran terbaru daripada ClixSense ke akaun PayPal yang diterima pada bulan Januari 2016! 


Extra duit PayPal sampingan dari internet melalui website ClixSense. Bukti pembayaran daripada ClixSense ke akaun PayPal yang diterima pada 14 Julai 2015 sebanyak $33.66 USD atau dalam Ringgit Malaysia sebanyak RM 128.20 MYR!... 

Kerja sambilan online melalui website ClixSense. Bukti pembayaran terbaru daripada ClixSense. Bayaran diterima ke akaun PayPal pada 5 December 2015 sebanyak $160.18 USD atau dalam Ringgit Malaysia sebanyak RM 653.75 MYR...


Lagi bukti pembayaran daripada ClixSense sebanyak RM 653.75 yang berjaya dipindahkan ke akaun bank CIMB melalui akaun PayPal saya. Income sampingan di internet melalui ClixSense. Sememangnya satu bisnes online tanpa modal yang terbukti membayar, jana duit free dengan ClixSense dan pastinya anda digaji dalam USD/ Dollar Amerika iaitu 4.2 kali ganda nilai Ringgit Malaysia. Terima gaji atau bayaran dalam USD setiap kali anda laksanakan tugasan yang mudah di website ini. Pastinya peluang terbaik kepada sesiapa sahaja yang nak cari duit lebih atau extra pendapatan sampingan di internet... Ketahui segera bagaimana mudahnya menjana pendapatan online dengan website ClixSense. Nak tahu lebih lanjut? Terus membaca...

Extra pendapatan sampingan daripada ClixSense. Lagi bukti pembayaran terbaru daripada ClixSense. Bayaran diterima ke akaun PayPal pada 7 Mei 2016 sebanyak $162.84 USD atau dalam Ringgit Malaysia sebanyak RM668.84. Ketahui segera bagaimana mudahnya buat duit tanpa modal di tahun 2016 ini dengan website ClixSense, satu peluang terbaik untuk sesiapa sahaja yang ingin menjana US Dollar percuma dari internet dengan potensi pendapatan 4 KALI GANDA nilai Ringgit Malaysia!


BERITA BAIK: Untuk sesiapa sahaja di luar sana yang berminat untuk mendapatkan atau ingin mencari duit lebih atau extra pendapatan sampingan dari internet. Saya akan tunjukkan satu cara buat duit online tanpa anda perlu keluarkan MODAL walau sesen pun. Pastinya cara ini adalah sangat mudah dan senang. Semua pun boleh melakukan ini. Peluang menjana US Dollar setiap hari ke akaun PayPal anda melalui website ClixSense! Potensi pendapatan sampingan online yang kini telah mencecah 4 kali ganda US Dollar. Hanya bekerja online 1 jam atau 2 Jam sehari dari rumah atau dimana-mana tempat yang anda suka, asalkan anda ada komputer dan line internet! Ketahui cara paling mudah dan senang buat duit online melalui website ClixSense.





Bagaimana Cara Nak Buat Duit Online Melalui ClixSense?






1. Paid To Click (Klik iklan berbayar)

Anda hanya perlu "melayari" beberapa website, sama seperti anda melayari di laman FACEBOOK setiap hari. Buat kerja yang mudah dan senang, hanya perlu klik dan melihat iklan yang dipaparkan di website mereka dan pastinya anda dapat bayaran US Dollar.


Klik iklan dapat US Dollar setiap hari. 



2. ClixGrid 

Satu "game" yang melibatkan tuah atau "luck" pada diri anda. Bagaimana ClixGrid berfungsi? Sangat senang dan mudah sekali. Anda hanya perlu klik pada mana-mana tempat, petak atau "Grid" pada gambar yang disediakan dan apa yang menariknya anda berpeluang memenangi sehingga $10.00 US Dollar setiap hari!). Jika anda adalah standard member peluang anda untuk mencuba permainan ini adalah sebanyak 30 kali/sehari, manakala Permium member boleh mencuba permainan ini sebanyak 60 kali/sehari.


ClixGrid: Klik pada mana-mana Grid atau petak dalam gambar yang telah disediakan dan anda berpeluang memenangi sehingga $10.00 US Dollar setiap hari.




3. Paid Surveys (Survey online berbayar) 

Buat duit jawab survey online berbayar atau kaji selidik berbayar. Pandangan atau pendapat anda umpama "permata berlian" kepada syarikat-syarikat kaji selidik berbayar. Setiap kali anda berjaya melengkapkan kaji selidik mereka, anda akan dibayar dan pastinya bayaran adalah dalam tukaran mata wang US Dollar...


Jana pendapatan dengan survey online. Jawab kaji selidik berbayar dan terima bayaran dalam USD setiap kali anda berjaya menjawab kaji selidik berbayar yang disediakan.




4.CrowdFlower Tasks

Lubuk duit USD di internet dengan CrowdFlower Tasks. Buat duit secara online dengan komputer dan akaun Facebook anda. Untuk melakukan tugasan di CrowdFlower melalui ClixSense, satu akaun Facebook diperlukan untuk memastikan anda adalah "Real Human" dan bukannya "Auto-Bot". Apa yang pastinya, ramai orang telah menjana sekitar $10 USD - $100 USD setiap hari melalui CrowdFlower Tasks. Hanya melakukan tugasan yang begitu mudah dan pastinya anda juga boleh melakukan ini.


CrowdFlower Task, Lubuk duit online di website ClixSense: Buat duit ClixSense melalui akaun Facebook anda.



5.ClixSense Offers 

Buat duit online dengan handphone android anda! Jika anda seorang yang gemar bermain permainan android, pastinya ClixSense Offers adalah tempat terbaik untuk anda, anda bukan sahaja dapat mencuba permainan dan aplikasi android yang baharu malah anda turut dibayar dalam US Dollar. Hanya perlu memuat turun aplikasi android dan terima bayaran US Dollar ke akaun ClixSense anda. 



Clixsense Offers: Buat duit online dengan handhpone anda.

Sememangnya masih banyak lagi cara lain untuk menjana duit online di website ClixSense. Nak tahu lebih lanjut? Klik disini Bayangkan hanya melakukan kerja yang senang dan mudah boleh menjana US Dollar bertubi-tubi setiap hari ke akaun bank anda.


Cara Pembayaran ClixSense


Pembayaran kepada ahli ClixSense di Malaysia adalah melalui akaun payments processor SKRILLUntuk pengetahuan anda, minimum baki atau jumlah yang boleh dikeluarkan adalah sekurang-kurangnya $10.00 USD. Untuk maklumat lebih lanjut tentang cara pembayaran ClixSense, sila rujuk FAQs ClixSense.

Jika anda berminat mengetahui lebih lanjut dan ingin menjana pendapatan sampingan online dengan ClixSense. Anda boleh terus layari laman utama ClixSense di www.clixsense.com atau anda juga boleh klik disini. Pendaftaran adalah percuma dan pastinya tidak ada sebarang caj bayaran yang dikenakan kepada anda. Tidak ada sebarang risiko kerugian kepada anda dan apa yang pastinya anda dapat income atau menjana 4 kali ganda US Dollar hanya melakukan kerja yang mudah dan senang.

Ramai orang telah berjaya mendapatkan puluhan US Dollar malah sampai beratus-ratus Dolar dari internet melalui ClixSense. Buktinya anda boleh lihat pada forum pembayaran ClixSense. Jika anda ingin mendapatkan bantuan seperti tips, cara atau kaedah menjana duit online di Clixsense, anda boleh layari forum ClixSense Malaysia.


how to make money, money online, perniagaan online, side income, kerja online dari rumah, mana nak cari duit, duit free, nak cari duit, cara nak cari duit, cara jana pendapatan, cari wang lebih, wang percuma, cara buat duit, cara buat duit online, cara buat duit di internet tanpa modal, cara buat duit dari rumah tanpa modal, cara senang buat duit online, cara senang buat duit, buat duit online, buat duit tanpa modal 2016, buat duit dari rumah tanpa modal, buat duit dari rumah, kerja sambilan di rumah tanpa modal, kerja sambilan di rumah, kerja dari rumah, cara nak cari duit lebih, cara buat duit, duit free, duit free tanpa modal 2016, duit free online, duit free tanpa modal, wang percuma, wang percuma tanpa modal, mendapat wang percuma, bantuan wang percuma, duit percuma, duit percuma masuk akaun, duit percuma 2016, duit percuma tanpa modal, buat duit dengan blog, bisnes online tanpa modal, bisnes online tanpa modal 2016, bisnes online, jana pendapatan 2016, jana pendapatan dari rumah, jana pendapatan, jana pendapatan online, perniagaan online tanpa modal, side income tanpa modal, buat duit online, buat duit dengan blog, buat duit dari rumah, buat duit tanpa modal 2016, buat duit tanpa modal, buat duit, buat duit dengan internet, buat duit tanpa modal dari rumah, duit segera, duit sampingan dari rumah, duit secara online, duit sampingan 2016, duit senang, duit sambilan, dapat duit tanpa modal, dapat duit percuma, dapat duit dari internet, dapat duit cepat, dapat duit online, dapat duit dari blog, dapat duit dengan mudah, dapat duit segera, dapat duit dari paypal, kaji selidik berbayar di malaysia, kaji selidik berbayar, jana pendapatan dari rumah, jana pendapatan, jana pendapatan tanpa modal, jana pendapatan sampingan, jana pendapatan pasif, jana pendapatan 2016, jana pendapatan online, jana pendapatan dengan klik, jana pendapatan  mmelalui blog, jana pendapatan 2016, duit usd tukar malaysia, duit usd percuma, tukar duit usd, buat duit usd, convert duit usd ke malaysia, buat duit usd tanpa modal, kerja part time di rumah, kerja part time di rumah tanpa modal 2016, kerja part time data entry, kerja part time di rumah 2016, kerja sambilan di rumah, kerja sambilan, kerja sambilan dari rumah, kerja sambilan di rumah 2016, kerja sambilan 2016, kerja sambilan online, kerja sampingan online, kerja sampingan di rumah, kerja sampingan input data, kerja sampingan di rumah tanpa modal, kerja sampingan mahasiswa, kerja sampingan di rumah 2016, kerja sammpingan ibu rumah tangga, kerja sampingan dari rumah, kerja part time di rumah, kerja part time di rumah tanpa modal 2016, kerja part time di rumah 2016, 




Related Posts:

14 Responses to "RM1455.96 Daripada ClixSense! Cara Mudah Buat Duit Online"

  1. bila dia akan update semua servey and task tu,,kosong je

    ReplyDelete
    Replies
    1. Hai, Salam hormat

      Sedikit pencerahan atau penjelasan tentang survey online dan tasks di website

      ClixSense.

      1. Survey tidak selalu anda terima kerana ini bergantung pada syarikat kaji

      selidik yang mengeluarkan survey tersebut. Survey yang anda akan terima adalah

      berdasarkan "survey profile" pada akaun ClixSense anda. Jika sekalipun anda

      menerima survey, anda akan melalui beberapa siri tapisan/filter berdasarkan

      criteria yang telah ditetapkan oleh syarikat kaji selidik terlibat. Ini

      termasuklah umur, tempat dan lokasi anda, pekerjaan, jantina dan lain-lain.

      Jika anda tidak mempunyai ciri-ciri yang mereka cari, biasanya anda tidak akan

      dapat menjawab atau melengkapkan survey tersebut. Sebenarnya ini adalah satu

      perkara biasa dalam "dunia survey", jika anda tidak dapat menjawab survey, anda

      boleh cuba pada ruangan yang lain seperti view ads, ClixGrid, offers, task atau

      affiliates, pastinya ruangan ini juga dapat membantu anda menjana extra

      pendapatan online di website ini.

      2. Crowdflower Task: Ia sangat dikenali sebagai lubuk buat duit USD di website

      ClixSense. Terdapat 4 level (level 0 hingga level 3). Pada level 0, task adalah

      sangat terhad dan sedikit berbanding dengan level 1, level 2 dan level 3. Untuk

      memastikan anda dapat buat dan menerima task di website ClixSense, pastikan

      anda sudah berdaftar dengan Crowdflower dan login menggunakan akaun Facebook

      anda atau email yang anda gunakan semasa anda mendaftarkan akaun Crowdflower

      anda. Pada sebelah atas dan kanan di akaun ClixSense anda, anda akan dapat

      lihat butang ClixAddon, klik pada butang ini dan install "plugins" ini pada

      internet browser anda. ClixAddon memberi anda notifikasi jika adanya task yang

      telah tersedia untuk anda. Jika adanya task, lengkapkan dengan teliti dan

      sebaik yang mungkin kerana ini dapat membantu anda melonjakkan akaun anda ke

      level yang lebih tinggi dan seterusnya. Untuk naik ke level 1, "accuracy" anda

      mestilah sekurang-kurangnya telah mencapai 70%. Pada level 1, level 2 atau

      level 3 anda berpotensi menjana sehingga $10 USD sehari atau lebih, tapi semua

      ini juga bergantung pada Task yang "available" dan yang paling penting usaha

      anda dan jangan cepat berputus asa, kerana rahsia utama kejayaan adalah usaha.

      Bak kata pepatah melayu "Usaha tangga kejayaan".

      Semoga ini dapat membantu anda dan semoga berjaya. Anda juga boleh layari forum

      ClixSense Malaysia atau FAQs ClixSense untuk bantuan dan maklumat yang l

      Delete
  2. macam mana nak buat .. langsung tak faham

    ReplyDelete
    Replies
    1. 5 Tips/cara buat duit online tanpa modal di clixsense
      1. Klik iklan dapat USD
      2. Jawab survey/kaji selidik dapat USD
      3. Melengkapkan ClixSense Offers dapat USD
      4. Bermain ClixGrid game dapat USD
      5. Jadi Affiliate Clixsense

      Anda juga boleh juga layari forum clixsense malaysia atau FAQs clixsense untuk maklumat yang lebih lanjut atau KLIK SINI untuk ke forum Clixsense Malaysia

      Semoga berjaya

      Delete
  3. hai.blog_master..macam mana nak dapat duit dengan game clixsense tu ya..

    ReplyDelete
    Replies
    1. ClixGrid adalah satu permainan yg melibatkan "tuah" atau luck, caranya sangat mudah dan simple. Anda hanya perlu klik sahaja pada mana-mana petak pada gambar yg telah disediakan, tengok iklan berdurasi 5-10 saat dan setelah itu anda akan tahu jika anda seorang yg bertuah, jika anda bertuah anda akan diberi sehingga USD10 @ RM40 secara percuma terus ke akaun clixsense anda. Free member diberi 30 kali peluang mencuba permainan ini setiap hari dan manakala bagi premium member pula diberi 60 peluang setiap hari. Klik sini untuk maklumat lanjut

      Semoga berjaya :-)

      Delete
  4. paypal email tu macam mna,nombor account ke...hehee

    ReplyDelete
    Replies
    1. Hi, salam hormat

      Paypal email adalah ID email yang anda gunakan semasa anda mula-mula membuat pendaftaran akaun paypal anda. Sebagai contoh "abcde123456@gmail.com"

      Jika anda belum mempunyai akaun paypal anda boleh KLIK DISINI untuk mendaftar. Pastikan anda menggunakan alamat email yang betul untuk menerima bayaran daripada ClixSense.

      Semoga berjaya:)

      Delete
  5. npe paypal xde kat payment clixsense?

    ReplyDelete
    Replies
    1. UPDATE: Pembayaran terbaru adalah melalui SKRILL. Untuk maklumat lanjut sila layari >FAQsClixSense.

      Jika anda belum memiliki akaun SKRILL, anda boleh daftar secara percuma di www.skrill.com

      Bukti pembayaran terbaru ClixSense melalui SKRILL >Klik Sini

      Delete
  6. Wah banyaknya dapat.. tahniah tahniah... semoga rezeji awak terus melimpah ::)

    ReplyDelete
  7. Berape byk task kena buat atau berapa lama boleh naik ke level 1 yer?...

    ReplyDelete
    Replies
    1. Untuk naik ke level 1, accuracy anda mestilah mencapai sekurang-kurangnya 70% dan bergantung pada task yang available, semakin banyak task yang anda buat semakin cepat anda naik ke level 1 dan level yg seterusnya. Maklumat lanjut Klik sini

      Delete

Follow blog via e-mail

Anda Pengunjung Yang Ke